16
maart
2021
|
16:36
Europe/Amsterdam

Gewijzigde verkeerssituatie Charles de Costerlaan

Op de Charles De Costerlaan wijzigt de verkeerssituatie ter hoogte van de ingang van de werf voor de Scheldetunnel. Verkeer wordt daar plaatselijk op één rijstrook gezet om het in- en uitrijden naar en van de werf vlot en veilig te laten verlopen. Voor het werfverkeer wordt er een voorsorteerstrook voorzien.

De aanpassingen starten op 22 maart en verlopen in verschillende fases.

  • Eerst worden er een aantal bomen gerooid ter hoogte van de nieuwe werftoegang. Ook aan de zijde van het Rot rooien we enkele bomen. Verkeer op de Charles De Costerlaan blijft altijd mogelijk. Wanneer de bomen aan de zijde van het Sint-Annabos worden gerooid, rijdt het verkeer richting E34 plaatselijk over 1 rijstrook. De parallelweg aan deze zijde is dan afgesloten. Wanneer de bomen aan de kant van het Rot worden gerooid, rijdt het verkeer richting Waaslandtunnel over één rijstrook en is de parallelweg aan deze zijde afgesloten.
     
  • Vanaf 29 maart start de aannemer met het asfalteren van de werfinrit. Verkeer richting E34 rijdt ter hoogte van de werken over 1 rijstrook. Aansluitend brengt hij de nieuwe wegmarkeringen aan. Daarvoor werkt de aannemer met een mobiele werf en is in beide richtingen telkens de rechter rijstrook beschikbaar. Het einde van de werken is voorzien voor 2 april.