31
augustus
2021
|
14:34
Europe/Amsterdam

Herstellingswerken aansluiting E34/R1

Samenvatting

Vanavond en vannacht is er verkeershinder op de aansluiting van de E34 en de R1. Verkeer naar Zelzate (via de E34) volgt een omleiding.

Dronebeeld knooppunt Sint-Anna

 

Er zijn bijkomende herstellingswerken nodig voor de wegverzakking ter hoogte van verkeersknooppunt Sint-Anna. Die werken starten vanavond om 20 uur. Daardoor zal er hinder zijn voor het verkeer. 

  • Kom je van de Kennedytunnel of  Gent (E17) en rij je naar Zelzate via de E34? Dan verlaat je de snelweg via afrit 7 Antwerpen-Linkeroever. Neem de tijdelijke weg ten noorden van de E34 naar de kluifrotonde in Waaslandhaven-Oost. Daar neem je de oprit richting Zelzate.
     
  • Kom je van Zelzate (E34) en rij je naar Antwerpen of Gent (E17)? Je kan op de E34 blijven rijden. Net voor de werken steek je via de middenberm door naar het andere rijvak. Zo kan je de werken voorbij rijden. 
     
  • Kom je van Zelzate (E34) en rij je naar Linkeroever? Volg de E34/R1 naar de E17. Rij via de E17 naar de keerbrug in Kruibeke. Daar rij je terug richting Zelzate om vervolgens afrit 7 Antwerpen-Linkeroever te nemen.

Als alles volgens planning verloopt, dan zijn de herstellingswerken voor de ochtendspits klaar.