Linkeroever/Zwijndrecht,
19
februari
2020
|
09:15
Europe/Amsterdam

Kan ik ergens terugvinden hoe de verkeerssituatie op de snelwegen bij Linkeroever en Zwijndrecht verder zal verlopen?

Samenvatting

Waar zijn we wanneer actief en hoe wijzigt de verkeerssituatie voor jou als weggebruiker? Via een nieuwe tool kan je de bereikbaarheid van de snelwegen, knooppunten en complexen bekijken.

Vanaf vandaag wel. In onze nieuwe bereikbaarheidstool vind je alle wijzigingen aan de verkeerssituatie terug en dit zowel in plaats als in tijd. Zo kun je voor elke fase bekijken waar er gewerkt wordt en hoe het verkeer doorheen de werfzone wordt geleid.

Iedere wijziging vraagt immers de aandacht van de weggebruiker en daarom communiceren we die steeds tijdig en in detail. De verschillende verkeersbewegingen (bijvoorbeeld van de E17 naar de E34 en van de E34 naar de Kennedytunnel) blijven ook tijdens de werken mogelijk. Dat is een uitdaging door de grootte van het projectgebied, het hoge aantal weggebruikers dat dagelijks de snelwegen gebruikt – ook tijdens de werken – én de ingrijpende aard van de werken. Dit maakt dat de verkeerssituatie op de snelwegen tijdens de werken regelmatig aangepast moet worden. Dankzij onze tool blijf je steeds op de hoogte van de toekomstige verkeerssituaties.

Naarmate een nieuwe fase nadert, voegen we uiteraard meer details toe.

Bekijk vandaag hoe de werken verder zullen verlopen>

* De planning is afhankelijk van de voortgang van de werken en de weersomstandigheden.