05
mei
2022
|
10:12
Europe/Amsterdam

Kom op zondag 15 mei naar onze Open Wervendag en infomarkt

Altijd al willen weten hoe groots de Oosterweelwerf is? Benieuwd om zo'n werf een keertje van dichtbij te zien? Op zondag 15 mei stelt onze aannemer de werf op Linkeroever en in Zwijndrecht open voor het grote publiek. Jij bezoekt de indrukwekkende werken te voet of met de fiets. Start- en eindpunt op P+R Linkeroever. In het parkeergebouw kan je op hetzelfde moment ook terecht voor alle info over onze werken. Stel je vragen over de werf, de toekomstige werken en het project aan 1 van onze collega's en experten. 

Eindelijk weer in't echt

Ieder jaar organiseert de Confederatie Bouw een Open Wervendag. Aannemers over heel België stellen hun werven die dag uitzonderlijk open voor het grote publiek.  Na enkele Corona edities waarbij we onze werven digitaal openstelden, kan Open Wervendag eindelijk terug fysiek doorgaan. 

Fiets- en wandeltocht langs de werken

Doorlopend, tussen 10u en 17u organiseert Rinkoniên, de aannemer van de Oosterweelwerken Linkeroever/Zwijndrecht, een wandel- en fietstocht rond de werven. Wandelen doe je van P+R Linkeroever tot aan het toekomstige ecoduct aan het knooppunt Sint-Anna. Van boven op het viaduct heb je een schitterend uitzicht over de werken aan het nieuwe knooppunt!

Ecoduct nieuw knooppunt Sint-Anna Linkeroever

De fietstocht leid je langs het afgewerkte complex aan Waaslandhaven-Oost tot aan het ecoduct aan Sint-Anna. Via de werf fiets je ook langs de betoncentrale en het indrukwekkende knooppunt Antwerpen-West. Ga jij mee van het unieke uitzicht genieten boven op de hoge fly-overs?  
Tot slot fiets je ook door de nieuwe fietstunnel aan de Antwerpsesteenweg

Zowel de wandel- als de fietstocht hebben P+R Linkeroever als start- en eindpunt.

Kom je ook onze werf ontdekken? Kom met de fiets of het openbaar vervoer 
Met de wagen bereik je de P+R via de nieuwe verbindingsweg. Google Maps toont je de weg.

Nieuwe fly-overs Antwerpen-West

Infomarkt over de Oosterweelwerken Linkeroever en Zwijndrecht

Meer weten over de werken die we op Linkeroever en in Zwijndrecht al hebben uitgevoerd? Benieuwd naar wat er nog op de planning staat? Heb je vragen? 

Kom dan naar onze infomarkt op de vierde verdieping van P+R Linkeroever. Van 10u tot 17u kan je hier terecht voor meer informatie over de Oosterweelwerken.

TIP: Ga ook eens op de hoogste verdieping genieten van het knappe uitzicht over de werf en de skyline van Stad Antwerpen.

P+R Linkeroever