27
november
2019
|
16:56
Europe/Amsterdam

Ontdek hoe de Antwerpse Ring er zal uitzien via onze interactieve kaart

Samenvatting

Benieuwd hoe we de Oosterweelverbinding inpassen in het landschap? Vergelijk de huidige en toekomstige situatie (inclusief de leefbaarheidsprojecten) via onze interactieve kaart.

Hoe werkt de kaart?

Via de kaart kan je op verkenning gaan doorheen ons projectgebied op de Linker- en Rechteroever van de Schelde:

  • Je kan de bestaande situatie vergelijken met de toekomstige situatie. Hiervoor gebruik je het navigatiemenu links onderaan de kaart.

Links onderaan de kaart kan je navigeren tussen de 'bestaande' en 'toekomstige' situatieLinks onderaan de kaart kan je navigeren tussen de 'bestaande' en 'toekomstige' situatie

  • Door ergens op het projectgebied te klikken, kan je meer in detail bekijken wat we er zullen bouwen. Volgend scherm krijg je bijvoorbeeld als je inzoomt op het Oosterweelknooppunt op Rechteroever:

Foto: Het Oosterweelknooppunt in detail...Foto: Het Oosterweelknooppunt in detail

Ga op verkenning doorheen onze "ProjectAtlas" >

Kaart wordt regelmatig bijgewerkt

Voorlopig zul je merken dat het gedeelte van Linkeroever meer gedetailleerd is dan Rechteroever. Dit komt omdat op Linkeroever de werken al in uitvoering zijn, terwijl op Rechteroever de vergunning voor de werken pas binnen enkele maanden aangevraagd kan worden.

We werken de ProjectAtlas regelmatig bij naarmate delen van het project concreter worden. Kom dus regelmatig een kijkje nemen.

Ontdek onze interactieve kaart >