07
mei
2021
|
11:46
Europe/Amsterdam

Oosterweelverbinding krijgt eigen journaal

Samenvatting

Heb je 8 minuten? Prima! Dan ben je na het bekijken van het O NIEUWS weer helemaal mee met de Oosterweelverbinding, dé werf van de eeuw. Het O NIEUWS brengt in een maandelijkse update informatieve reportages en uitzonderlijke nieuwsupdates. De eerste aflevering gaat vandaag, 7 mei, online. 

O wat? O NIEUWS! 

Infrastructuurwerken die een eigen nieuwsuitzending krijgen? Jazeker. We hebben het hier dan ook over de grootste werf van het land. Elke maand staan we in een flitsend journaal stil bij de werken en projecten die Antwerpen veiliger, ruimer, gezonder en mobieler maken. Aan bijzondere weetjes, updates en exclusieve 'behind the scenes'- reportages geen gebrek. En we kijken vooral ook vooruit naar wat er allemaal nog komen gaat.

Nieuws uit de achtertuin 

Geef nu toe: je wil toch mee zijn met de werkzaamheden die in onze spreekwoordelijke achtertuin onze toekomst zo zullen veranderen. Waar is er vandaag een werf? Waar volgen nog werken? Is er werfhinder? En hoe zit dat nu met die tunnels, parken en fietspaden? De tijd vinden om je over dit alles te informeren is vaak een probleem. En dat begrijpen we. Daarom lanceren we deze oplossing: het O NIEUWS. Tof, leuk, snel, veel afwisseling, informatief, exclusieve interviews, zeer nieuwsgericht en voor iedereen - jong en oud -, eender wanneer toegankelijk.  

De allereerste aflevering van O NIEUWS staat nu online en vind je hier 

Tijdens de eerste aflevering duiken we samen met woordvoerder Annik Dirkx in de bouwput van dé Scheldetunnel in Zeebrugge. In primeur tonen we hier de allereerste beelden van. Je krijgt ook een gloednieuw sensibiliseringsfilmpje te zien zodat je volgende keer zeker veilig langs Oosterweel rijdt. Influencer Anneleen Debaveye licht al een tipje van de sluier op over onze plannen met Generatie O; jongeren van vandaag die de gebruikers van (over)morgen van de Oosterweelverbinding zullen worden. En verder krijg je nog een overzicht van alle kleine én grote verhalen op en rond de werf: van graffiti spuiten, nestkastjes hangen tot wat het grote publiek - jij en ik - nu écht denkt van die Oosterweelverbinding. Zeker afstemmen dus op ons YouTube-kanaal. Elke maand weer.