03
mei
2018
|
14:58
Europe/Amsterdam

Opening P+R Blancefloer 4

Samenvatting

Op 3 mei opende schepen Koen Kennis de tijdelijke P+R Blancefloer 4. Met 200 extra parkeerplaatsen moet de nieuwe P+R automobilisten overtuigen om hun wagen aan de rand van de stad achter te laten en over te stappen op de tram. Een gratis ontbijt voor pendelaars op maandag 7 mei moet deze boodschap kracht bijzetten.

Op donderdag 3 mei opende schepen Koen Kennis de nieuwe tijdelijke P+R Blancefloer 4. Hierdoor breidt de parkeercapaciteit reeds tijdens de voorbereidende werken van Oosterweel op Linkeroever en in Zwijndrecht uit met ruim 200 plaatsen. Aan de nieuwe park-and-ride kan je makkelijk overstappen op de tram die je comfortabel naar het centrum van Antwerpen brengt.

Ontbijtactie voor pendelaars op 7 mei

Met 200 extra parkeerplaatsen moet de nieuwe P+R meer automobilisten overtuigen om hun wagen aan de rand van de stad achter te laten en over te stappen op het openbaar vervoer.

Om deze boodschap kracht bij te zetten, trakteert de Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel op 7 mei (de eerste Mobiele Maandag na de opening) de pendelaars die hun wagen tussen 7 - 9 u op de nieuwe parking achterlaten op verse koffie, een lekkere ontbijtkoek en de krant.

Ligging P+R Blancefloer 4

De tijdelijke Park+Ride ligt ter hoogte van de op-en afrit Linkeroever. Je kan de Park+Ride oprijden via de oprit Linkeroever vanuit de Blancefloerlaan. Afrijden kan richting snelweg en richting Blancefloerlaan.