26
augustus
2020
|
16:30
Europe/Amsterdam

Overbrugging P. Coplaan afgerond - dit weekend eenrichtingsverkeer naar Burcht

Samenvatting

Het nieuwe brugdeel over de Pastoor Coplaan - naast de bestaande brug van de E17 - is klaar. De werf wordt afgebouwd, waardoor er van vrijdagavond 28/8 tot maandagochtend 31/8 eenrichtingsverkeer geldt naar Burcht.

Op 18 mei startte de aannemer met de bouw van een overbrugging van de Pastoor Coplaan, vlak naast de brug over de E17. Op die overbrugging worden in een latere fase de geluidsschermen van 8 meter hoog geplaatst. Voor de bouw van de overbrugging werd een werf georganiseerd aan het kruispunt van de Heidestraat en de Pastoor Coplaan.

Het nieuwe brugdeel naast de bestaande brug over de Pastoor Coplaan is nu klaar.

De afbouw van de werfzone start donderdag 27/8 en eindigt maandag 31/8 om 5 uur. Tijdens de afbouw is de doorgang voor fietsers en voetgangers - in beide richtingen – verzekerd. De doorgang verplaatst zich afwisselend naar 1 zijde van de weg. Er geldt een flexibele omleiding via signalisatie ter plaatse.

Voor autoverkeer geldt enkelrichting naar Burcht vanaf vrijdagavond 28/8, 20 uur tot maandagochtend 31/8, 5 uur. 

De omleiding zal verlopen via de Hoefijzersingel, Antwerpsesteenweg en Laarstraat. In de nachten van 29-30 en 30-31 augustus werkt infrabel tussen 20u en 6u aan de overweg van de Statiestraat. Tijdens deze uren wordt de omleiding verlengd via de Fortlaan en Heidestraat (stippellijn op de kaart).