13
november
2023
|
06:06
Europe/Amsterdam

Update! Intrillen damwanden Schijnkoker in Merksem

Update 13 november: Vanaf (vermoedelijk) 20 november trillen we ter hoogte van de Bergen op Zoomlaan en Strengen de laatste damwanden voor de bouw van de nieuwe Schijnkoker terug uit. Daarnaast starten we begin december met het intrillen van damwanden langs de snelweg voor de afbraak van de oude Schijnkoker.

Planning Damwanden Rietschoorvelden 13-11-23-01

De buurtbewoners zullen tijdens de werken helaas geluidsoverlast ervaren. We nemen dan ook de nodige maatregelen om de overlast zo beperkt mogelijk te houden. Zo boren we voor vooraleer we de damplanken intrillen. We monitoren bovendien geluid en trillingen en beperken de dagelijkse overlast door uitsluitend tussen 8 uur en 16 uur in te trillen. Woon jij in de buurt Lambrechtshoeken en heb je specifieke vragen over deze werken? Neem dan contact met ons op via info@lantis.be. 

In Merksem bouwen we een nieuwe Schijnkoker. De oude koker moet plaats maken voor de Oosterweelverbinding. De werken aan de nieuwe Schijnkoker lopen stilaan op hun einde. Binnen enkele maanden nemen we de nieuwe Schijnkoker in gebruik.