18
mei
2021
|
14:25
Europe/Amsterdam

Volg hier de webinar over PFOS

Samenvatting

De Oosterweelverbinding is een omvangrijk project dat in het teken staat van leefbaarheid en mobiliteit. Bij de uitvoering ervan botsen we al eens op grote uitdagingen. Zoals de vaststelling dat een deel van de gronden waar we op Linkeroever mee zullen werken, vervuild zijn met de chemische stof PFOS.

Intussen namen we al maatregelen om met deze historische vervuiling om te gaan. Maar daarmee zijn nog niet al jouw vragen beantwoord of bezorgdheden weggenomen. Daarom organiseren we aanstaande donderdag om 20.00 uur een webinar waarin onze CEO Luc Hellemans op de meest gestelde vragen een antwoord zal bieden. Volg de webinar hieronder.
Tijdens de webinar kan u ook al vragen stellen via de chatfunctie onderaan aan de rechterkant van uw scherm. Om ieders privacy te waarborgen, zijn uw vragen enkel zichtbaar voor onze moderator.

 

Heb je na afloop alsnog een vraag over dit onderwerp? Bezorg die dan aan info@lantis.be en vermeld als onderwerp PFOS. Een overzicht van de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop kun je hier bekijken.