12
oktober
2023
|
08:30
Europe/Amsterdam

Welkom bij Cleo!

Samenvatting

Vanaf deze week kan je Cleo ontdekken! Nieuwsgierig? Cleo zit bij Knack, Flair, Feeling, Libelle, Plus Magazine en De Zondag. 

Cleo cover

De Oosterweelverbinding is een gigantisch project dat de komende jaren een grote impact zal hebben op Antwerpen en haar omgeving. Dan is het belangrijk om alle Antwerpenaren breed te informeren over het Oosterweelproject en hen door de vele werken te loodsen. We doen dat met infosessies, buurtmomenten, webinars, infobrochures, werfbezoeken … en sinds kort ook met Cleo. Een toevoeging aan dit rijtje van communicatiekanalen, met plaats voor de minder gebruikelijke Oosterweelverhalen. 

Zoals het verhaal van de Iraanse Atefeh die naar ons land kwam en dankzij het project van jobs in De Grote Verbinding aan de slag kan bij een van onze aannemers. Of dat van het gezin uit Antwerpen dat na tien jaar Londen kan genieten van het rustigere tempo in onze stad. Of dat van collega Evelien die als expert alles over het project uit de doeken doet. 

Vanaf vandaag kan je Cleo ontdekken! Nieuwsgierig? De Antwerpse abonnees  van Knack, Flair, Feeling, Libelle en Plus Magazine krijgen er deze week het Cleo magazine gratis bij. In de krantenwinkel vind je in de Antwerpse regio het magazine bij de volgende Flair en Libelle en ook bij De Zondag dit weekend zal je een Cleo terugvinden. 

Of neem een kijkje op https://www.oosterweelverbinding.be/welkom-bij-cleo   

Veel leesplezier!