21
december
2021
|
21:51
Europe/Amsterdam

Werken op Groenendaallaan in Merksem vanaf 10 januari

Rij je tussen 10 januari ('s avonds) en 21 februari ('s morgens) op de Groenendaallaan vanuit Luchtbal richting Merksem? Hou dan rekening met werken vanaf de brug onder de R1 tot het kruispunt met de Lambrechtshoekenlaan.

We verbreden de zuidelijke afrit van de R1 voor verkeer komende van Borgerhout en passen de aansluiting op de Groenendaallaan aan. Ter hoogte van de werken zijn er op de Groenendaallaan slechts 2 rijstroken ter beschikking: 1 rijstrook rechtdoor en 1 afslagstrook naar de Lambrechtshoekenlaan. De afrit blijft beschikbaar.

20 februari zijn de werken afgerond en kan je vanuit de zuidelijke afrit de Groenendaallaan ook oprijden richting Luchtbal en Kinepolis. Op dat moment sluit de noordelijke afrit voor verkeer komende van Borgerhout. 

Tegelijkertijd vernieuwt de aannemer het fietspad langs de zuidkant van de Groenendaallaan tussen de Lambrechtshoekenlaan en Winterling. Deze werken duren 3 weken. Tijdens deze werken zijn lokaal het fietspad, de parkeerstrook en 1 rijstrook afgesloten. .